Your Adviesgroep is trotse sponsor van Stichting Doesgoed

Stichting Doesgoed wil ondernemers motiveren om een actieve bijdrage te leveren aan hun maatschappelijke omgeving.​ Zij verbinden de vraag van maatschappelijke organisaties én het aanbod van betrokken ondernemers in een ‘match’.​ Met het verbinden van ondernemers met de maatschappelijke organisaties draagt Doesgoed bij aan de sociale cohesie in onze regio.

Your Adviesgroep vindt deze verbinding ook belangrijk en heeft zich daarom aangesloten bij Stichting Doesgoed. 

Zo zijn wij vorig jaar met het hele team van Your Adviesgroep aan de slag gegaan met het wieden van onkruid tussen de rabarber bij Het Rijk van de Duizend Eilanden in Broek op Langedijk. Een ochtend hard ploeteren werd gecombineerd met een presentatie over de eilanden en een rondvaart. 

Benieuwd naar wat we dit jaar gaan doen? Hou onze pagina in de gaten! 

email icon

Stuur een mail naar
contact@youraa.nl

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Hoe kunnen we je het beste van dienst zijn? Door jouw bedrijf echt te leren kennen, door bij je langs te komen als we afspreken, door achter de cijfers te kijken naar jouw markt en ondernemerschap. We willen weten wat er bij je speelt, wat je plannen zijn. En dan krijg je van ons wat je als ondernemer nodig hebt. Cijfers die kloppen, advies dat staat en services waar je altijd op kunt rekenen. Van samenstellen jaarrekening en verklaringen tot en met loonadministratiefiscaal advies en financiële planning.

Adres

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar

Documenten

Contact

Tel: 072-5140680
Mail: contact@youraa.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.00

Volg ons op social media
© Dutch media lab