Your Adviesgroep. Uw adviseur in de omgeving Alkmaar, Schagen én Den Helder!

In 2019 heeft YOUR Accountants & Adviseurs, door het toevoegen van de dienst: financiële planning, de eerste stap gezet om van een traditioneel accountantskantoor door te groeien naar een totaal advieskantoor. Daar zijn in 2022 onder YOUR Hypotheken & Verzekeringen de diensten: hypotheek-verzekeringsadvies en erfrechtplanning, aan toegevoegd. Samen met de collega’s van YOUR wordt de lijn om van traditioneel accountantskantoor door te groeien naar een totaal advieskantoor, onder de naam YOUR Adviesgroep, verder voortgezet.

Er is in de loop van ons bestaan veel veranderd in de samenleving en in ons vakgebied! Zo kiezen steeds meer mensen voor het advieskantoor in plaats van het internet. Your Adviesgroep merkt deze groeiende adviesbehoefte en heeft door het uitbreiden van haar dienstverlening een grote stap gezet richting de toekomst. Niet alleen die van morgen, maar ook die van volgend jaar en over tien jaar! Zo sluit YOUR Adviesgroep steeds meer aan bij haar missie: ‘Wij willen u als klant, als een rode draad door uw leven, van alle nodige adviezen kunnen voorzien.’

Ons team

Michelle Feenstra CFP© EHP REP 

Functie: Hypotheek-/
verzekeringsadviseur & Erfrechtplanner

Afdeling: Financieel Advies

Mano Schuitmaker CFP© RB REP

Functie: Financieel planner – Fiscalist

Afdeling: Financieel Advies

Phone icon

Marc van der Hout AA

Functie: Accountant

Afdeling: Accountancy

Phone icon

Laura Bockweg CFP©

Functie: Assistent accountant

Afdeling: Accountancy

Phone icon
email icon

Stuur een mail naar
contact@youraa.nl

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Hoe kunnen we je het beste van dienst zijn? Door jouw bedrijf echt te leren kennen, door bij je langs te komen als we afspreken, door achter de cijfers te kijken naar jouw markt en ondernemerschap. We willen weten wat er bij je speelt, wat je plannen zijn. En dan krijg je van ons wat je als ondernemer nodig hebt. Cijfers die kloppen, advies dat staat en services waar je altijd op kunt rekenen. Van samenstellen jaarrekening en verklaringen tot en met loonadministratiefiscaal advies en financiële planning.

Adres

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar

Documenten

Contact

Tel: 072-5140680
Mail: contact@youraa.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.00

Volg ons op social media
© Dutch media lab